Varsling om prisjustering per 1. oktober 2024

9. september 2024

Fra den 1. oktober 2024 justerer vi vores priser med 8,75 procent. Prisjusteringen er nødvendig for at sikre, at vi fortsat kan levere den kvalitet og service, I forventer fra Danske Fragtmænd.

I de seneste år har vi oplevet markante stigninger i omkostninger på flere områder. Især lønomkostninger er steget betydeligt, da vi skal kunne tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere i transportsektoren. Derudover har prisstigninger på inventar, bygninger og materiel samt generel inflation også øget vores samlede omkostninger markant.

Samtidig arbejder vi aktivt for en grønnere fremtid og gennemfører betydelige investeringer for at reducere vores klimaaftryk. Disse investeringer er nødvendige for at fremme bæredygtig transport, men de betyder også ekstra udgifter.

Bemærk at ukurant gods og langgods, der kræver ekstra håndtering og fylder meget i vores lastbiler, vil være underlagt en højere prisjustering end den generelle stigning. De berørte kunder vil vi kontakte direkte med yderligere information.

Kunder, der endnu ikke har en digital løsning til ADR-dokumenter, vil vi også kontakte for at finde en effektiv måde at digitalisere processen og undgå manuelt papirarbejde.

Prisjusteringen inkluderer ikke den danske kilometerafgift, som træder i kraft den 1. januar 2025. Det vil vi informere om senere på året.

Har I spørgsmål til prisjusteringen, er I velkomne til at kontakte jeres sædvanlige kontaktperson hos Danske Fragtmænd.

Vi takker for jeres forståelse og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen
Danske Fragtmænd