Stort tillykke til modtagerne af årets medarbejderlegater

9. oktober 2024

Efter en vellykket lancering af vores legatprogram sidste år, har vi i år gentaget succesen med at anerkende og belønne vores medarbejderes ekstraordinære bidrag.

Det er vores medarbejdere, der har indstillet de kollegaer, som de synes repræsentere den helt særligt True Blue-ånd og fortjener et ekstra skulderklap for deres indsats. Efterfølgende har en komite gennemgået indstillingerne og udvalgt de tre modtagere. Igen i år har vi uddelt legater i de tre kategorier: Årets kollega, Årets leder og Årets chauffør.

Årets kollega: Kim Frier Leth

Modtageren af Årets kollega 2024 er vores arbejdsmiljøkoordinator og skadebehandler Kim Frier Leth. Hans kollegaer har indstillet ham på grund af hans evne til altid at møde sine kollegaer med et smil og en hjælpsom indstilling. Hans evne til at finde løsninger og imødekommenhed gør, at hans kollegaer kan arbejde mere effektivt og trygt.

Kim har en helt særlig evne til at skabe glæde og fællesskabsfølelse blandt sine kollegaer – særligt når der skal fejres fødselsdage og jubilæer. Hans indsats for et godt arbejdsmiljø og villighed til at hjælpe andre er uvurderlig.

Årets leder: Kristian Simmelsgaard Kristensen

Modtageren af Årets leder 2024 er vores teamleder i Billund Kristian Simmelsgaard Kristensen. Hans kollegaer har i indstillingerne lagt vægt på hans evne til at finde løsninger uanset omstændighederne. Når teamet står over for uforudsete problemer, sygdom eller ferie, sikrer Kristian, at tingene fungerer, som de skal. Hans evne til at bevare overblikket og få tingene til at lykkes er imponerende.

Men det er ikke kun Kristians faglige kompetencer, der gør ham til Årets leder. Det, som virkelig gør ham speciel, er hans omsorg for sit team. Han er der altid for at lytte og hjælpe, uanset om det drejer sig om arbejdsrelaterede spørgsmål eller personlige udfordringer.

Kristians konstante gode humør, evne til at bringe smil frem hos sine kolleger, og hans stærke følelsesmæssige intelligens gør ham til en uvurderlig leder.

Årets chauffør

Modtageren af Årets chauffør 2024 er chauffør hos vores fragtmand J. Nørgaard Petersen A/S. Hans kollegaer har indstillet ham til prisen på baggrund af hans smittende smil, der er værdsat blandt både hans kollegaer og de kunder, han besøger på sin rute. Han er altid pålidelig, arbejdsom og smilende, og det gør ham til en chauffør i særklasse.

Der skal endnu en gang lyde et stort tillykke til de tre legatmodtagere. Vi er utrolig stolte over at have så engagerede og dygtige medarbejdere med på holdet.